Immaculate in Huis aan het Bos

Immaculate in Huis aan het Bos

In Huis aan het Bos staat rust en comfort centraal om weer even 100% op te laden. In deze oase van rust kan natuurlijk de badkamer niet achter blijven. Daarom hebben we onlangs een badkamer transformatie mogen realiseren met onze prachtige badkamermeubel Immaculate, uit onze nieuwe collectie badkamermeubels. Dit badkamermeubel, gekozen in blank eiken met een lattenstructuur, voegt niet alleen een vleugje elegantie toe aan de ruimte, maar biedt ook praktische opbergruimte en een verfijnde uitstraling. 

Badkamermeubel met lattenstructuur 

Wat zo leuk is aan de immaculate is de latte structuur die in het blank eiken volledig tot zijn recht komt. De natuurlijke nerfpatronen en warme tinten van het natuurlijk eiken zorgen namelijk voor een tijdloze en neutrale uitstraling die te combineren is in ieder interieur. Niet alleen de kleur van het natuurlijk eiken creëert rust, de lattenstructuur van het meubel wordt hier in de badkamer van Huis aan het Bos, optimaal gebruikt. Door het badkamermeubel namelijk op een korte muur te plaatsen samen met de verticale lattenstructuur zie je dat er optisch een grotere ruimte wordt gecreëerd, wat op zijn manier weer meer rust toevoegt tot de badkamer. Optimaal luxe en comfort dus, dat is pas genieten en tot rust komt

Opgeruimde badkamer met badkamermeubel Immaculate

Een opgeruimde badkamer creëert rust, en dat is precies waarom de immaculate gebruik maakt van een slimme indeling. Met twee ruime lades heeft in combinatie met een zijkastje, links van de lades, met een dubbele hoogte. Hierdoor kun je ook gemakkelijk je wat hogere badkamerspullen opbergen. Van handdoeken tot toiletartikelen, alles heeft zijn eigen plekje in dit praktische en stijlvolle meubelstuk. Waardoor de opgeruimde badkamer bijna vanzelf gerealiseerd wordt. Heb je nu iets meer ruimte dan in Huis aan het Bos, zou je er voor kunnen kiezen om het badkamermeubel Immaculate te combineren met de bijpassende badkamerkast Palm en Wave.

Ronde badkamerspiegel als finishing touch

Om de badkamer in Huis aan het Bos helemaal af te maken is er gekozen voor een te gekke ronde badkamerspiegel Circle met LED verlichte en spiegelverwarming. De ronde spiegel doorbreekt niet alleen de rechte lijnen in de badkamer, maar zorgt er ook voor dat je op ieder moment van de dag de perfecte verlichting hebt. zachter licht voor een ontspannend bad, helderder licht tijdens de ochtendrush. Dit comfort wordt versterkt door de spiegelverwarming. Er vormt zo geen condens op de spiegel. Waardoor je direct na het douchen gebruik kan maken van je spiegel, wel net zo makkelijk. De spiegel in Huis aan het Bos bied meer dan alleen comfort. Doordat de ronde spiegel de rechte lijnen breekt en tevens op de korte zijde van de woning is geplaatst, wordt de ruimte visueel verruimt. Dat noemen we nog eens optimaal gebruik maken van de ruimte. 

Badkamermeubels voor jouw droom badkamer

Ben je geïnspireerd geraakt door het badkamermeubel Immaculate in Huis aan het Bos? Wil je zelf ook genieten van de luxe, stijl en functionaliteit die dit meubelstuk te bieden heeft? Neem dan snel een kijkje op onze website of kom gezellig langs en ontdek de mogelijkheden van de Immaculate voor jouw eigen badkamer. Bij DroomHout streven we er namelijk naar om meubelstukken te creëren die perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten. Daarom bieden we maatwerkopties aan voor al onze producten, inclusief de Immaculate. Of je nu op zoek bent naar een andere houtsoort, afmeting of afwerking, wij staan klaar om jouw droommeubel werkelijkheid te maken. Creëer dus met DroomHout een badkamer die niet alleen functioneel is, maar ook een plek van rust en schoonheid. 

 


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.